Elite HD The App Store
92 K+ Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich+ 3.13 Mb Scanned by Kaspersky Detailed info

Free | (40)

UNCATEGORISED

Elite HD

Elite HD ju mundeson qe te shikoni kanalet Shqipetare pa pagese. Aplikacioni eshte jo fitimprures, nuk eshte bere per qellime fitimi por thjesht per t... Read More

Description:

Elite HD ju mundeson qe te shikoni kanalet Shqipetare pa pagese. Aplikacioni eshte jo fitimprures, nuk eshte bere per qellime fitimi por thjesht per t'ju ardhur ne ndihme te gjithe atyre qe nuk kane mundesi te shikojne kanalet Shqipetare. Kanalet jane pothuaj gjate gjithe kohes te qendrueshme, dhe mund te shikosh pa problem. Cilesia e transmetimit eshte lene ulet si fillim per arsye qe te perballoje fluksin, me mire cilesi pak te ulet dhe te panderprere sesa mos shikosh asgje. Aplikacioni nuk ka nevoje per te instaluar aplikacione te tjera qe te funksionoje, kjo ben ndryshimin nga gjithe "aplikacionet" e tjera qe jane. App eshte shume i shpejte dhe me e rendesishmja eshte bere konform rregullave te playstore, qe do te thote qe nuk ju vjedh informacione nga telefoni juaj, sic qarkullojne disa aplikacione per te pare kanale Shqipetare por ne fakt ju marrin te dhena nga telefoni juaj. Ndryshimet ne app vazhdojne se shpejti do kete dhe opsione te tjera extra per ta bere sa me te perdorshem nga ana juaj. Faleminderit!

PEGI Rating: PEGI-3

Permissions:

android.permission.ACCESS_NETWORK_STATE

android.permission.ACCESS_WIFI_STATE

android.permission.INTERNET

android.permission.READ_EXTERNAL_STORAGE

android.permission.WAKE_LOCK

android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE

android.permission.WRITE_SETTINGS


You might be interested in:


More like Elite HD: Show all+

More by Elite Dev: Show all+

More about Elite Dev:

Elite Dev Privacy Policy

Website: Elite HD | Elite Dev

Contact: xhildalika@gmail.com

Search for Elite HD

Is Elite HD yours? Claim it!Ads: